• Kleinschalige praktijk in Aalsmeer met persoonlijke benadering
  • Gericht advies voor het verminderen en voorkomen van klachten
  • Binnen 2 dagen geholpen met fysiotherapie

Met reguliere fysiotherapie verhelpen we lichamelijke klachten die u ervaart tijdens bewegingen die u maakt in het dagelijks leven. Denk hierbij aan rugklachten, een stijve nek of pijn aan de knie of schouder. Maar ook bijvoorbeeld hoofdpijn, wat veroorzaakt kan worden door spanning in de rug en nek.

Ons doel met reguliere fysiotherapie is om u zo snel en zo goed mogelijk klachtenvrij te krijgen. Of het nu gaat om langdurige pijnklachten of acute pijn. M. de Groot Fysio in Aalsmeer behandelt u binnen twee dagen en geeft gericht advies voor het verminderen en voorkomen van de klachten. Bij acute klachten kunt u vaak nog dezelfde dag langskomen. Maak een afspraak:

Bel 06 2228 4097Afspraak maken

Eerste consult

In het eerste consult onderzoeken we in onze fysiopraktijk samen wat uw klachten zijn en hoe deze worden veroorzaakt. Het kan namelijk best dat de plek waar u pijn heeft, niet de plaats is waar de pijn oorspronkelijk vandaan komt. Naar aanleiding van de uitkomsten stellen wij een behandelplan op maat voor u op, passend bij uw persoonlijke doelen. Zo weet u wat u kunt verwachten en hoelang het behandelproces duurt. Tijdens het eerste consult zal ook direct met de behandeling worden gestart.

Bijdrage van herstel

Om uw klachten zo snel en zo goed mogelijk te verhelpen adviseren, begeleiden en behandelen wij u persoonlijk. Wij geven u adviezen en vragen u thuis oefeningen te doen om zo het herstel te bevorderen en versnellen.

“Toen ik een aantal weken hoofdpijn had, adviseerde iemand mij om naar Marcella te gaan. De volgende dag kon ik al terecht. Zij ontdekte dat mijn hoofdpijn uit de spanning in mijn nek kwam. Ze heeft die plek behandeld en oefeningen voor thuis meegegeven. Ik voelde me snel weer een stuk beter!” – Petra Klijssen

Kosten en vergoedingen

Fysiotherapiebehandelingen worden vanuit een aanvullende verzekering vaak vergoed. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie alleen vergoed wanneer er sprake is van een chronische aandoening. Deze vergoeding geldt vanaf de 21e behandeling. M. de Groot Fysio heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Hoeveel behandelingen de verzekeraar vergoedt verschilt per verzekering. Uw fysiotherapeut bekijkt bij het eerste consult op hoeveel behandelingen u vanuit uw verzekering recht heeft. Bekijk alvast de kosten voor reguliere fysiotherapie.

Locatie fysiotherapie Aalsmeer

Uw reguliere fysiotherapie afspraken vinden plaats in de Basic Fit in Aalsmeer.

Afspraak maken

Wilt u zo snel mogelijk van uw pijnklachten af of wilt u meer informatie over de behandelingen? Maak een afspraak of neem contact op via 06 2228 4097 of door het contactformulier in te vullen. U heeft geen verwijzing nodig om een afspraak te maken.

Bel 06 2228 4097Afspraak maken

Overige behandelingen

Naast reguliere fysiotherapie biedt M. de Groot Fysio specifieke fysiotherapiebehandelingen aan, zoals arbeidsfysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling en revalidatie. In overleg met u bepalen we de aard van de fysiotherapie.