M. de Groot Fysio is een kleinschalige praktijk voor fysiotherapie in Aalsmeer. Bij ons staan een persoonlijke benadering en een fysiotherapeutische behandeling op maat voorop. Marcella de Groot is al bijna 20 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Ze heeft zich gespecialiseerd in arbeidfysiotherapie, chronische klachten en rug-, knie- en schouderklachten. U kunt ook terecht in onze praktijk voor overige fysieke klachten.

Fysio behandelingen

M. de Groot Fysiotherapie voert diverse behandelingen uit, afhankelijk van de klachten. U kunt bij ons terecht voor arbeidsfysiotherapie, sportfysiotherapie, revalidatie, fysio aan huis, dry needling, kinesiotaping en massages. Dankzij haar jarenlange ervaring kan de fysiotherapeut een behandelplan op maat voor u opstellen om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

 

Fysiotherapeut Marcella de Groot


Praktijkeigenaar, fysiotherapeut en arbeidsfysiotherapeut

“Ik ben sinds 1998 werkzaam als fysiotherapeute. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij een fysiotherapie praktijk in Amstelveen en daarna in Aalsmeer. Door de diversiteit in klachten bij patiënten blijf ik het werk ontzettend uitdagend vinden. Door mijn ervaring kan ik snel aangeven wat voor soort klacht u heeft en hoelang herstel nodig zal zijn en wat we kunnen bereiken. Of het nu gaat om een (sport-)blessure of een langdurige klacht.

Ik heb me in de loop der jaren gespecialiseerd op het terrein van arbeidsfysiotherapie en chronische klachten. Veel voorkomende klachten, die verband houden met staand en zittend werk (zoals rugklachten en RSI) zijn bij mij in goede handen. Hierbij geef ik gericht advies over eventuele werkhervatting. Ook een bezoek aan de werkplek behoort tot de mogelijkheden. Bij de behandeling voor mensen met chronische klachten (rug, knie, schouder, RSI en whiplash) vindt specifieke oefentherapie plaats gericht op functieverbetering. Tevens houd ik me met vernieuwingen bezig binnen de fysiotherapie, zoals triggerpoint massage en medical taping.

Ik sport de laatste jaren graag op de sportschool bij Basic Fit Aalsmeer, gezien dit goed te combineren is qua tijdsindeling naast het werk en privé. Ik ga dan graag naar groepslessen zoals spinning of bodycombat, wat ik een leuke afwisseling vind naast cardio en krachttraining.”

 

Emma Nonnemaker

Mijn naam is Emma. Ik ben in 2020 afgestudeerd van Thim van der Laan en sindsdien werkzaam  als algemeen fysiotherapeut. Daarnaast ben ik in 2021 gestart aan de master Bekkenfysiotherapie, waardoor mensen goed bij mij terecht kunnen met o.a. zwangerschapsklachten, urineverlies, postoperatieve bekkenproblematiek. 

Mijn specialiteiten liggen bij klachten aan het houdings-/bewegingsapparaat en longklachten.Ik haal plezier uit lekker eten, bewegen en andere mensen helpen.