• Kleinschalige praktijk in Aalsmeer met persoonlijke benadering
  • Gericht advies voor het verminderen en voorkomen van klachten
  • Binnen 2 dagen geholpen met fysiotherapie

Bij veel bedrijven werken mensen met lichamelijke klachten. Dit kan ook binnen uw organisatie voorkomen en dit heeft veel invloed op de productiviteit van uw medewerkers en op het ziekteverzuim. Een klachten vrije werknemer levert betere prestaties, waardoor het ook voor u van belang is uw medewerkers gezond te houden.

Fysiotherapie op de werkplek kan veel voordelen opleveren. Fysiotherapie op locatie maakt het voor uw medewerkers laagdrempelig om te komen voor advies en behandeling van zijn klachten. Voor u kan het kostenbesparing opleveren door het beperken of voorkomen van ziekteverzuim en tijdsbesparing doordat uw medewerker niet eerder of later de werkdag begint wegens bezoek aan een fysiotherapeut. 

Fysiotherapie binnen uw bedrijf kan plaats vinden door het houden van een spreekuur, het geven van behandelingen, een werkplekonderzoek en trainingen op het gebied van tillen of RSI. Trainingen bestaan uit het geven van een groepstraining over het ontstaan, voorkomen en het omgaan met fysieke klachten, daarna vindt een training op de werkplek plaats (zoals het juist instellen werkplek of kunnen toepassen van de tiltechnieken). Ook bieden wij als praktijk stoelmassage op de werkplek.

De kosten van fysiotherapie op de werkvloer kan, mits uw werknemers goed verzekerd zijn, verhaald worden op de zorgverzekeraar. Ook is het soms mogelijk via uw inkomensverzekeraar vergoeding te krijgen voor fysiotherapie binnen uw bedrijf. Offertes voor trainingen of werkplekonderzoeken worden op maat gemaakt, afhankelijk van het aantal medewerkers.